Ecoegg refill 50 washes whites & lights Fresh Linen

Merk:

Gebruik je wasei steeds weer opnieuw met deze refill voor witte en lichte was.

Het was-ei van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel of waspoeder. Je stopt hem gewoon in de wasmachine en hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. 

5 Items

€ 6,95

Meer informatie

Het was-ei van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel of waspoeder. Je stopt hem gewoon in de wasmachine en hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Met deze refill kun je je was-ei weer opnieuw gebruiken. De minerale pellets in deze refill gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die je kleding goed schoonmaakt. 


EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De laundry eggs van EcoEgg zijn beoordeeld als 'uitstekend' voor de gevoelige huid door Dermatest. Daarnaast is het een geldbesparend, milieuvriendelijk en hypoallergeen alternatief voor gewoon wasmiddel. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines.

De 'whites and lights' refill is speciaal ontwikkeld voor witte was

De unieke pellets werken verhelderend en zijn verrijkt met een vlekverwijderaar om je witte en lichte was te laten stralen. Bevat geen chloorbleekmiddelen. Deze refill pellets gaan 50 wasbeurten mee. 

Accessoires