Algemene voorwaarden

 • Lucy's Living: Torhoutstraat 84, 8810 Lichtervelde. België. 
 • BTW-nummer: BE0883738492
 • Bereikbaar op 0485/388774 of per mail via hallo@lucysliving.be. Mails worden binnen de twee dagen beantwoord. 
 • Lucy's Living is op geen enkele manier verantwoordelijk voor diefstal, verlies of schade aangericht tijdens de levering via Bpost of DPD of een andere dienst. Indien u dat wenst, kan u zich steeds verzekeren tegen verlies/schade/diefstal. Neem contact met ons op voor verdere info.  
 • Bij onjuistheden van facturatie, gelieve ons tijdig iets te laten weten, zodat we dit kunnen aanpassen.
 • Prijzen zijn steeds de prijzen inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Wij hanteren vaste verzendkosten van 6,5 euro voor levering aan huis. De verzendkosten van 6,5 euro zijn berekend op één verpakkingseenheid. Het kan zijn dat door de omvang van de bestelling de producten niet in één pakket kunnen geleverd worden, maar in meerdere pakketten. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht. U wordt hierover uiteraard gecontacteerd. Lucy's Living houdt zich aan het recht de prijzen van de producten te veranderen. Indien u merkt dat het door u aangekochte product later in prijs gedaald is, kunnen wij u het prijsverschil niet terug betalen.
 • Lucy's Living is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele laattijdige levering die buiten onze verantwoordelijkheid ligt (stakingen, vertraging transport). Wij leveren steeds de dag zelf bij bestellingen voor 12u (behalve weekend en feestdagen) en houden ons hier ook aan.
 • Producten worden zo goed als mogelijk beschreven en via foto’s getoond via de webshop. De kleuren die u ziet op de foto’s kunnen licht afwijken van de producten die u in het echt ziet. Ook de beschrijving (bvb afmetingen) kunnen licht afwijken van de producten in het echt. Gelieve hiermee rekening te houden.
 • Lucy's Living is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele letsels, financiële schade, materiële schade of wat dan ook die het gevolg zou zijn door de aankoop of het gebruik van onze producten.
 • Stelt u een fout of gebrek vast aan één van onze producten, gelieve dit dan te melden aan de fabrikant. Geef ons ook zeker feedback hierover, zo kunnen wij producten in stock extra controleren.
 • Garantie op onze producten van 7 dagen vanaf de dag van ontvangst. Gewone slijtage of (on)opzettelijke veranderingen van het product vallen niet onder de garantie. U moet steeds een geldig aankoopbewijs kunnen voorleggen. De vergoeding kan nooit groter zijn dan het aankoopbedrag.
 • Door een bestelling te plaatsen, verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar en dus ook verantwoordelijk te zijn voor uw aankoop.
 • U hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn moet uw wens om van een aankoop af te zien schriftelijk gemeld worden aan Lucy's Living. Bij het ontvangen van het geretourneerde product wordt het bedrag van aankoop en verzendkosten terug gestort. De verzendkosten van de retour zijn voor de cliënt zelf en Lucy's Living moet steeds een traceercode ontvangen om het pakketje te kunnen volgen. Wanneer je ervoor kiest een deel van je bestelling terug te sturen naar Lucy's Living, worden de verzendkosten van de levering door Lucy's Living niet terugbetaald, enkel het aankoopbedrag van het geretourneerde product. Terugbetaling gebeurt enkel als de producten ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat zijn. Producten die beschadigd, hersteld of bevuild, berookt terug verstuurd worden, worden niet vergoed. 
 • Eigendomsrecht. Foto’s gebruikt op onze website mogen op geen enkele wijze gebruikt of gekopieerd worden. Deze zijn eigendom van Lucy's Living.