Cleaning tabs: sanitairreiniger

Pack met 3 HappySoaps sanitairreiniger cleaning tabs.

Met de Cleaning Tabs van HappySoaps en wat kraanwater maak je binnen no-time je eigen plasticvrije schoonmaakmiddel. Zo kun je altijd eenvoudig en effectief reinigen. De vrolijke Sanitairreiniger van HappySoaps heeft een sterke reiniging en verwijdert kalkresten. Met een heerlijk zachte bloemengeur.

Dit product is niet meer op voorraad

€ 5,99

Meer informatie

Stop met het betalen voor 80% kraanwater en het rondslepen van zware plastic flessen. Dit is de allereerste 100% plasticvrije schoonmaaklijn van Europa: HappySoaps Cleaning Tabs.

Met slechts een Tab en wat water tover jij iedere plastic (spray) fles om in 750 ml aan super effectief en geconcentreerd schoonmaakmiddel. 100% plasticvrij, vegan, natuurlijk en vrij van palmolie. Ontdek de toekomst van schoonmaken! Reguliere schoonmaakmiddelen komen niet alleen in een vervuilende verpakking, ook de inhoud is slecht voor het milieu. Met de Cleaning Tabs van HappySoaps is dit anders. In de verpakking zitten 3 HappySoaps Cleaning Tabs. 

Met 1 Cleaning Tab maak je in een handomdraai 750 ml aan effectief schoonmaakmiddel. Zo staat 1 verpakking gelijk aan maar liefst 3 flessen schoonmaakmiddel! Omgerekend een stuk goedkoper. De Cleaning Tabs van HappySoaps zijn verkrijgbaar in 4 varianten: allesreiniger, glasreiniger, sanitairreiniger, keukenreiniger.